Седница Скупштине града Новог Сада прекинута је због „уљеза“. Необичан догађај десио се данас током седнице Скупштине града Новог Сада.

Наиме, заседање је било прекинуто на 15 минута након што је одборница СПО Бранка Бежанов затражила да се утврди да ли се у сали налазе и особе који немају право на то.

Она је за говорницом изјавила да је у салу ушао „бивши новинар Томислав Ловрековић, који сада пише за неки портал који води Горан Давидовић Фирер“ (н.а. осуђени вођа забрањене неонацистичке организације Национали строј). Бежанов је тражила да скупштинске службе утврде ко се налази у сали и да ли међу њима има оних који немају дозволе или акредитације за боравак на седници. Иначе, она је против Ловрековића раније поднела пријаву због сексистичких изјава које је објављивао на Фејсбуку.

Након што је седница прекинута, служба обезбеђења и други запослени су покушали да пронађу Ловрековића који се мирно удаљио из сале и потом зграде Скупштине града. Како је после 15 минута утврђено да су у Скупштини само одборници, запослени у управи и акредитовани новинари, седница је настављена.

Извор – 021.рс

021: Давидовићеви новинари прекидају седницу Скупштине града

Post navigation