Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80

У Београду је синоћ одржана веома посећена трибина “Европа слободних нација” на којој је било око 180 људи. На трибини су говорили Удо Фојгт посланик Европског парламента, његов партијски саборац Торстен Хајзе, професор Зоран Буљугић, а уводну реч одржао је Марко Димитријевић .

Удо Фојгт је један од ретких просрпских политичара у Немачкој, чувени патриота и антиглобалиста који је своје ставове пропагирао широм света, између осталог и у Сирији и Русији.
Посланик је Европског парламента као представник Национал-демократске партије Немачке (NPD) и члан Савеза за мир и слободу (APF) алијансе која окупља значајне странке европске националистичке деснице.

На синоћњем веома посећеном скупу у Београду у сали хотела “88 rooms” Удо Фојгт је поздравио своје пријатеље у Србији и казао да је једина идеја о спасавању Европе протеривање миграната из европских држава.

„У Европи тренутно има на милионе миграната. Ако не успемо да направимо утврђење Европе и избеглице вратимо у њихове државе, нико се више неће интересовати за историју Србије, Хрватске, Немачке и осталих европских земаља. У свако доба смо спремни да у сваком моменту умремо за нашу отаџбину и када погледам ваша лица видим да сте спремни и да ви учините то исто“, казао је Фојгт што је измамило гласан аплауз окупљених.

Медији у Србији су овај скуп дочекали непријатељски или су га игнорисали. “Пароле и идеје изнете на овом скупу одавно нису изговорене у јавној званичној комуникацији у Србији -пише Танјуг.

Трибину су организовали Национални српски фронт, Србска акција, Клуб Цароставник и неколико српских родољуба. Организатори су се захвалили и навијачима Рада на помоћи.

Mора се рећи да је скуп “Европа слободних нација” веома значајан за српску јавност јер су на њему окупљени могли чути оно многи тога занимљивог нарочито везано за односе Срба и Немаца.

„Најбољи Срби и најбољи Немци су пали у борби за отаџбину. Никада више не смемо дозволити да се боримо једни против других.  Ако ви данас говорите о Немачкој многи помисле на Меркел и Шојбле који уцењује Европску Унију финансијама. Морам да вам кажем да то није Немачка. Немачка какву је ви познајете више не постоји“, рекао је Фојгт.

У свако доба смо спремни да у сваком моменту умремо за нашу отаџбину и када погледам ваша лица видим да сте спремни и да ви учините то исто“, казао је Фојгт што је измамило гласан аплауз окупљених.

Торстен Хајзе из НПД је на почетку свог обраћања окупљенима казао да је Немачка од 1945. окупирана.
„Финансијски капитал и САД су најпре заузели Немачку па европске земље једну за другом. После 1945. ми доживљавамо конфликте који нису ратови за слободу већ ратови за новац. Светска политика је комплексна, коју у првом тренутку не можемо да разумемо, а представља само војнуи финансијаку припрема за трећи светски рат против Русије, где се опет само ради о сировинама“, казао је Хајзе.


Он је додао да је познат рецепт за уништавање европских држава који је сада на делу. „Да би се започео такав рат треба уништити европске отаџбине, односно људе који воле своју отаџбину тако што ћемо их помешати са другим народима и натерати их да верују у новац уместо у Бога“, казао је Хајзе.

„У Немачкој имамо америчке базе и међународни финансијски капитал који покушава да нас потчини. Ако би се Европа ујединила до Урала а привредна зона Европе ишла до Азије, онда нам не би требала Америка“, казао је Хајзе.
На трибини је говорио и Зоран Буљугић који је истакао да је Европа данас окупирана.
„Све европске земље осим Русије и Белорусије су окупиране и зато морамо данас да спојимо наше снаге у борби против глобализма на челу са САД. Након пропасти комунистичког система либерални капитализам је поробио целу Европу“ казао је Буљугић.

Он је поручио да је Европа била јединствена све док је била хришћанска.
„Хуманизам и ренесанса су у центар космоса поставили човека а не Бога и од тада настају проблеми за Европу. Цивилизација запада се намеће свим осталим културама, народима као једина могућа којој сви треба да теже и да се поистовете са њом. Будућност човечанства је да се сви позападњачимо. Преваратничке револуције су довеле до десакрализације Европе и данас се све купује за новац: понос, част религија, уметност“, казао је Буљугић.
За њега је врхунац спајања евроазијског блока било потписивање протокола Рибентроп – Молотов који је био усмерен против атлантизма, односно Британије и САД.
„Нажалост тај пакт између Немачке и Русије, разбили су англосаксонски агенти. Немачка је нажалост направила историјску грешку и нашла се између истока и запада. Тај рат никако није могла да добије“, казао је Буљугић.

Боравак господина Фојгта у Србији

Посланик ЕП Удо Фојгт у Србију је дошао на челу делегације НПД дан пре трибине “Европа слободних нација”. Парламентарац Фојгт је посетио Народну скупштину и имао обилазак града у коме како каже није био 40 година.

У клубу Цароставник гости из Немачке су на вечери имали прилике да се сретну са владиком Акакијем који их је упознао са богатом српском културом и историјом православне Цркве. У клубу Цароставник гости из Немачке су на вечери имали прилике да се сретну са владиком Акакијем који их је упознао са богатом српском културом и историјом православне Цркве. Више о вечери у клубу цароставник  ОВДЕ

Непосредно пре трибине дао је интервју за недељник Афера и снимљена је емисија која ће бити емитована на каналу Балкан инфо.

Извор – Инфо НСФ, Танјуг

Боравак делегације НПД у Београду

Post navigationDeprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80