Европска унија као пројекат била је само начин да ова америчка колонија буде боље искоришћена од стране Вашингтона. Зашто пишем „била“? Па зато што је Европска унија већ готова, само што ту бескорисну лешину још одржавају на апаратима. А то одржавање кошта. Крваво кошта.

Масакр у Бриселу је само један самртни ропац Европске уније, један од многих –  пише Горан Давидовић у новом тексту на порталу Ослобођење.

текст преносимо у целости:

Жао ми је свих невино страдалих цивила, посебно деце. Искрено сам тужан због тих жртава. Тужан, јер ће умирућа Унија одвући са собом у смрт много невиних људи -пише Давидовић.

Али нешто ми се не каче оне патетичне објаве. Шта сад треба да плачем над судбином Брисела? Не пада ми на памет! Уосталом биће довољно празилукаша и зомбија који ће то да раде па им ја нисам ни потребан. Ми Срби смо своје сузе потрошили на многобројне несреће српског народа. Ако ћу неког да жалим, жалићу руску децу у Украјини, или децу Сирије где је пакао грађанског рата пуштен управо из Брисела и Вашингтона.

Није лепо радовати се туђој несрећи и никада то не бих радио. Али ајде да будемо отворени, и да јасно покажемо на кривце. За све невино страдале жртве у Бриселу крива је Европска унија, НАТО и САД. То је бар јасно. Ако нису директни кривци, онда су индиректни.

Бомбе у Бриселу донеле су оне тзв.„избеглице“ које су пролазиле кроз ЕУ као да су на променади.

Невин народ у Бриселу убила је та „умерена опозиција“ из Сирије. Борци за „слободу“ и за „демократију“. Или они борци што срушише Садама и Гадафија. Брисел их је научио да раде то што раде. Аплаудирао им док су правили хаос у туђим земљама. Брисел им је дао одрешене руке, радовао се и арлаукао са њима док су черечили Гадафија, вешали Садама.

И сада када је мечка заиграла пред бриселском капијом ко је крив? Мечка није сигурно!

Не знам да ли има неко ко је изненађен терористичким нападом у главном граду Европске уније? Знам да има свакаквих наивчина и идиота ван времена и простора, али баш толиких има јако мало.

Европска унија као колонија Америке одавно је бачена у рат. И сада полако стижу последице тог рата. Једноставно у реалном животу вреде закони физике, а један од њих је и Закон акције и реакције. А тај Закон гласи: Сваком деловању (акцији) супроставља се по интезитету једнако и супротно усмерено деловање (реакцја).

Рушили су бриселски комесари мирољубиве и корисне режиме у Африци и Азији и сада им се то враћа. Радили су фанатично на цепању Југославије, затим Србије, и правили псеудо-државу „Косово“. Многи су писали о томе па да се не понављам и да не испадне да сеирим.

И сада ти бриселски пацови не гину заједно са јадним народом по метроу и аеродрому него издају саопштења и смишљају изговоре. Али више тим бедницима нико неће веровати, игра је завршена.

Милион илегалних миграната је ушло и размилело се по Европи и ово су последице.

И сад неко треба да плаче над Бриселом?

Брисел је сваки дан у Сирији, у коју су пламен грађанског рата убацили управо из Брисела и Вашингтона. Сиријска кућа је из Брисела паљена.

Много горе сцене гледали смо не тако давно у Украјини где су убијали руску децу. А ако већ морам да вас подсећам, горели су и српски градови 1999. запаљени терористички од истих ових што држе конференције за штампу сипајући старе небулозе и флоскуле у које више само тотални идиот може да поверује.

Европска унија је пројекат који има свој рок трајања. Тај рок је полако истекао и време је да се усмрдели прозвод баци где му је и место – на сметлиште историје.

Међутим ми још не знамо докле ће подржаваоци Европске уније још ићи и колико ће глава и крви то још да однесе. Искрено бих волео да се ЕУ распадне са што мање жртава. Волео бих да не страда ни једно дете. Али ко мене пита.

130.000 илегалних миграната је нестало у Немачкој. Нема их нигде. Та болесна жмурка коју су започели болесници попут Меркелове и осталих ЕУ апаратчика ће се претворити у игру „зуце“. Пљуштаће ћушке са свих страна по глави ЕУ и њених несрећних житеља.

Рат је господо…

Горан Давидовић

ИзворОслобођење

Брисел гори а са њим и шарена лажа ЕУ

Post navigation