На конференцији „Уједињени против илегалне миграције и тероризма“ у организацији „Савеза за мир и слободу“ (Alliance for Peace and Freedom APF) која је синоћ одржана у Риму Горан Давидовић се као српски представник састао са послаником ЕП Удом Војгтом из Немачке. посебна вест о конференцији овде

Давидовић се након конференције задржао у срдачном разговору са послаником Европског парламента Удом Војгтом који је велики пријатељ српског народа. Удо Војгт као посланик ЕП политички делује и ван граница ЕУ. Значајне су његове посете и подршка Сирији, Либану и Русији.

Горан Давидовић упознао је европског посланика Војгта са ситуацијом у Србији и са деловањем организације НСФ чији је Давидовић политички активиста.

Удо Војгт је немачки посланик Европског парламента испред странке Националне-демократске партије Немачке. Он је био дугогодишњи председник НПД а то је једина странка у Немачкој која је подржавала Србе током бомбардовања 1999. и која се снажно залаже против такозваног „независног Косова“.

Инфо НСФ

Горан Давидовић са послаником Европског парламента

Post navigation