informer_cg-2015-10-28-korica-400ЦГ Информер је данас објавио разговор са Гораном Давидовићем поводом тврдњи ДПС и црногорских медија да је један од организатора нереда у Подгорици. Разговор је вођен са Новаком Ускоковићем уредником ЦГ Информера. На насловној страни је Горан Давидовић назван „Фирером“, „неонацистом“ који наводно „помаже Мандићу у рушењу Мила“, иако се Мандић ни једном не помиње у разговору,  а Горан Давидовић је на насловној страни ЦГ Информера назван из неког разлога и „Горан Обрадовић-Фирер“.

Разговор преносимо у ауторизованом облику:

На Вашем твитер налогу написали сте да су ваши момци са српском заставом они који су срушили ограду испред Скупштине Црне Горе и кренули голоруку на оклопљењу полицију. Да ли то значи да су припадници Националног строја присуствовали протестима дијела опозиције у Подгорици у ноћи 24. октобра?

-Мој твит сте схватили преозбиљно. Кад сам написао „наши момци“ мислио сам на српске омладинце, националисте, не на моје „личне људе“. Постоје људи, углавном млађи који симпатишу моје политичко деловање, неки су били у маси, али многи тај протест сматрају губљењем времена и преваром. Тако да је депласирана та ујдурма око неког мог ангажовања у немирима у Подгорици..

Због чега сматрате да су црногорски опозиционари, како кажете, „мишеви“?

Сматрам да су црногорски опозиционари из ДФ мишеви јер немају храбрости да се озбиљније супроставе. Морају стати иза својих речи.

Да ли имате контакт са неким од лидера Демократског фронта у Црној Гори и са ким конкретно?

Немам контакт са људима из ДФ. Чак ни са Медојевићем који ме прати на твитеру не сећам се да сам разменио коју реч икад.

Како оцјењујете протест који је организован у суботу вече у Подгорици? 

Протест у суботу је врло разочаравајући. Потрошена је енергија људи безвезе. Али мислим да још није крај протеста против режима Мила Ђукановића. Његов крај је близу, јер природа све ради сама…

На који начин према Вашем мишљењу лидери ДФ би требало да се боре за своје интересе?

ДФ мора озбиљније да се позабави пропагандом, и да ако већ нема храбрости да иде на конфронтацију на улици, да покрене масовни гандијевски отпор, да укључи студенте и да блокира институције режима све док се не распишу избори.

Према Вашем мишљењу, да ли је циљ протеста био да се Црна Гора дестабилизује прије пријема у НАТО?

Циљ протеста је рушење режима! Искључиви и једини циљ. Али свакако пошто је режим везан за НАТО окупаторе све је то повезано. Е сад како би онда објаснили откуд међу противницима режима имате веће натовце него је Мило икада био? Очигледно је Миловој пропагандој машинерији, којој припада и Информер, јако битно да упрости ствари.

Да ли подржавате било коју политичку партију или покрет у Црној Гори?
Не подржавам ни једну партију из ДФ, али имам братског разумевања за њих. Могу подржати само оне партије и организације које су српске и које су апсолутно и неопозиво против НАТО и ЕУ. Њих је признаћете веома мало у Црној Гори…за сада.
Да ли сте спремни да помогнете опозицију у будућим акцијама и протестима које најављују лидери тог политичког блока?
Наравно да сам ја као српски националиста вазда спреман да помогнем сваког Србина који се бори за Српство. У Црној Гори поготово. Ако се ствари мало боље покрену сваки Србин у Црној Гори и ван ње је дужан да помогне рушењу антисрпске власти која је Србима ускратила језик, сва национална и људска права.

Давидовић за ЦГ ИНФОРМЕР: Мој твит сте схватили преозбиљно

Post navigation