multipolareМИЛАНО – Горан Давидовић учествоваће на тродневној међународној конференцији у Милану од 26-28.новембра. “The World Towards a Multipolar Future” је годишњи форум у коме учествују интелектуалци и студенти из целог света, и који има за циљ да створи и развије нову свест о питањима која муче модерни свет данас.

Програм конференције траје три дана и састоји се из низа дебата о питањима везаним за глобализацију и превазилажење проблема који из глобализације произилазе. Под тим се сматра и прерасподела моћи, ресурса и простора као и суживота међу различитим народима.

С обзиром на све већу неједнакост, форум има за циљ да представља једну нову димензију, раскрсницу између различитих перспектива и генерација. Међународна конференција ће се одржати у Милану 26. 27. и 28. новембра.

Il Mondo Verso Un Futuro Multipolare 2015-11-09 10-55-37Сваки дан је посвећен посебној тематици. Тако је један дан посвећен економији, глобалној кризи и пројектима БРИК-а, други дан геополитици, анализи међународне ситуације.

Горан Давидовић позван је да узме учешће и обрати се учесницима у првом дану када је форум Дијалог између цивилизација.

Извор

Горан Давидовић говориће на међународној конференцији у Милану

Post navigation