Мир, мир, мир, нико није крив…осим Срба

Док Израел гура свет у амбис светског рата, израелско-амерички гуланфер Теодор Мерон донео је „славну пресуду“, вероватно историјску.

Хрватски генерали Анте Готовина и Младен Маркач ослобођени су одлуком Апелационог већа. Слободни људи. Иду кући. И нека. Нек’ и последња будала која још верује Западу и Хагу види, и ко су они, и ко смо ми у целој причи.


Теодор Мерон, господар свемира

Рат између Срба и оних који се изјашњавају као Хрвати, очигледно није готов, и не може бити готов. Док год има оних који нас свађају и док ми то пуштамо. Све док постоје ненамирене жртве мира нема. Све док се од стране Западних сила Срби третирају као стока коју свако може да протера и убије.


Бивши легионар, криминалац, ратни злочинац са својим ментором у духовном заносу

„Олуја“ је злочин који и даље траје.

У „Олуји“ је спаљено 22.000 кућа, за само два дана убијено више од 700 цивила, а укупно 2650 Срба је страдало. Више од 200.000 Срба је напустило своје домове током „Олује“.
За све то, како каже Мерон, Маркач и Готовина, НИСУ КРИВИ.
И нису. Криви смо ми Срби који смо то допустили. Јер шта се и могло очекивати од такозваних „хрватских војних снага“, Западних сила, и Хашког трибунала. Једни су ту да кољу, убијају и протерују, други да то подржавају, а трећи да суде онима који су се бранили и да проглашавају невиним праве убице и злочинце.

Они су своје показали, и ко су и шта су. Да ли смо ми показали ко смо и шта смо? Да ли смо стварно „овце за клање“?
Теодор Мерон, како га је Шешељ назвао „геноцидни израелски дипломата“, показао је данас по ко зна који пут праву наказну њушку хашке инквизиције. Право лице тог „трибунала“, како му тепају.
Макар да је дао казну онолику да се покрије притвор Маркачу и Готовини. Па да човек каже нека им је просто. Не. Он их потпуно ослобађа. Још ће им платити и трошкове „безразложног“ притвора.
И тако, Анте и Маркач, слободни као птичице летеће за домовину Кроацију.


Сада да видимо шта каже Влада Републике Србије?

Још једном да поновим. За пресуду и овакав рад такозваног „Хашког трибунала“ криви смо ми Срби који то допуштамо. Јер онолико колико смо ми мирни и наивни, толико ће нас понижавати и притискати. То се хиљаду пута до сада показало.

Марионетска влада Србије, неизоставно МОРА да дигне глас против ове пресуде и да прекине сарадњу са Западом док се не укине „Хашки суд“. Све док се на слободу не пусти макар Војислав Шешељ који је тамо 10 година због вербалног деликта, а потом и сви остали. Ако постоји неки ратни злочин, постоје и судови у Србији.
Ако марионетска влада не покаже минимум државничке мудрости Милоша Обреновића, она не заслужује да постоји. И ако се то не деси, та влада се има сматрати издајничком разбојничком дружином, као што је и претходна била.
Ако судије „Хашког суда“ не буду сносиле консенквенце због свињарија које свакодневно приређује та инквизиција, Република Србија (без обзира што је окупирана) мора прекинути дипломатске односе са Републиком Хрватском, за почетак. Ни Недићева Србија није имала дипломатске односе са НДХ а била је окупирана.

Ако се то не деси, сви српски националисти морају сматрати владу Р.Србије као обичну испоставу Републике Хрватске и тако се према њој и понашати.

Горан Давидовић

Готовина и Маркач -„За Дом Слободни“

Post navigation