Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80

militantni-azilantiТоком јучерашњег дана десили су се забрињавајући инциденти на граници Републике Мађарске и окупиране Републике Србије (или онога што је од исте остало).
Очигледно добро организована руља илегалних емиграната је покушала да пробије ограде и капије на мађарској граници. У томе су јој помогли и државни органи Републике Србије.

maxresdefault
У почетку је изгледало невероватно да полиције са српске стране нема и да нису ни покушали да склоне изгреднике са границе. Тако се ризиковао међународни инцидент али после се видело да неко од државних органа Србије координира те дивљаке који су кидисали на границу суседне државе.

На крају смо видели и Вулина „дичног министра“ у Влади Србије како се шета са полицијским обезбеђењем кроз руљу која га поздравља.

Пре него што су кренули сукоби на граници кроз режимске медије у Србији су се пуштале дезинформације. Народ се на неки начин индоктринисао и ширене су лажи. Говорило се да су Мађари затворили своје границе.

То је била лаж. Мађарска је само применила одговарајућа техничка средства и људски надзор да би се прекинула илегално прелажење границе једне суверене земље. Свако се у то могао уверити, узети пасош и прећи сасвим нормално границу, као што је и нормално. И мигранти или „избеглице“ како медији воле да им тепају, могли су отићи на гранични прелаз, и затражити азил.

Ономе ко може да добије азил због прогона или страха за свој живот, или ко је стварно избеглица јер је у његовој земљи рат, то не би требало да буде проблем.
Очигледно да је режим у Србији имао задатак да прави пометњу и да врши и овакву врсту пропаганде.

Када сам на РАИ у директном преносу који сам пратио видео Вулина, како у црној мајици шета на граници са полицијом кроз руљу агресивних миграната, знао сам шта је по среди.

На неки болесни начин Србија је извршила агресију на Мађарску.

Мађарска полиција је узвратила и потиснула нападаче илегалне мигранте. Наравно да јесу! Једино се у окупирану Србију улази, пролази, излази и запишава како ко хоће…У Мађарску се више не може.

23853-neredi1
Безобразлук који су показале ове лажне „избеглице“ одавно није виђен….Еј бре, на силу да уђу у суверену државу, па није им то Србија.

Арапи, Паштуни, Курди и остали палили су гуме, имали шипке. Мађари су имали свако право и да пуцају а не само да баце сузавац и да растерају насилнике пендрецима.

Можемо бити срећни што су Мађари били присебни и фер. По ИПАП споразуму могли су своју војску да пошаљу и нико не би могао „А“ да каже. Сигурно би и Путин, Орбанов пријатељ, стао на мађарску страну.

Нека се још неко усуди да ову хорду назове „избеглицама“ или азилантима

Идиоти из Владе су реаговали на нападе миграната на Мађарску тек када је постојала могућност уласка мађарске полиције и војске на територију Србије.
Какав је био план тешко је рећи, али да се не би добро завршило по Србе то свакако.

Демонстранти су били крволочни и насилни. Било је доста повређених полицајаца и двоје деце. Како деце?
Двоје деце су мигранти бацили преко ограде и повређена су тако. Својој деци то раде! Шта би радили нашој?

horgos-neredi-suzavac-foto-tanjug-nemanja-jovanovic-1442485822-742775Бацали су и децу преко ограде

У пробоју насилника мађарска полиција је дејствовала и по леђима збуњених новинара РТС. Јер они не знају шта је граница? Не знају ништа. Кренули људи са руљом да начине снимак, кренули да илегално прелазе границу на силу. Срамота. Екипу РТС су спасле брзе ноге иначе би били ухапшени због илегалног преласка границе

Коначно смо тек након 15-так сати чули признање од њих самих да је екипа РТС покушала илегално да пређе границу па су приликом потискивања руље и покушаја хапшења задобили повреде. То је истина!

Maђарска полиција ухапсила је 29 насилника миграната, а међу њима је један терориста. Сад ће ови вандали што су рушили ограду да буду имати времена у мађарском затвору да глуме „избеглице“!

Полиција Србије није ухапсила НИЈЕДНОГ! Буквално ни једна прекршајна пријава.

Паљење гума, уништавање имовине, неред, насилништво. И НИШТА! И „то“ се усуђује назвати се „државом“?

izbjeglice-nerediЧитао сам и коментаре многих Срба који су подржавали напад миграната на границу. Ти „Срби“ што изјављују солидарност са насилном хордом имаће довољно времена да изразе своју љубав јер мигранти остају у окупираној Србији. Како? Па лепо, једни остају а они који и пређу биће враћени по Споразуму о реадмисији.

Наравно ти који су се нашли позвани да коментаришу нису читали Споразум о реадмисији, не знају ни шта је ИПАП споразум са НАТО, а налазе се позваним да коментаришу.

То се у нашем народу каже „свраке им мозак попиле“!

Наивност, необавештеност и пасивност српског народа обиће се о главу том истом народу! Нажалост ми који имамо „соли у глави“ морамо се спремити на најгоре.

Обавеза Србије је да прими оне имигранте који су у Унију ушли преко територије Републике Србије. То је јасно као дан ономе кога интересује и ко је читао Споразум о реадмисији.. Дакле, спремите се на дугу зиму са преко 180.000 незваних гостију, а можда и више. Народ је гласао за то, није се бунио када је требало, сада је вероватно и касно.

Пошто смо читали како психопата Вулин и неки пијани државни секретар говоре како неће примити оне које Мађарска врати. То је могуће једино ако Србија поништи Споразум о реадмисији а то је опет могуће једино ако прекине преговоре са ЕУ. А то је опет смешно очекивати од еврослинаваца у Влади Србије.

За оне који нису читали ево дела у Споразуму који о томе говори:

Реадмисија држављана трећих земаља и лица без држављанства
(1) Србија ће прихватити, на захтев државе чланице и без посебних формалности осим оних које предвиђа овај споразум, било ког држављанина треће земље или лице без држављанства које не испуњава или више не испуњава важеће услове за улазак, боравак или настањење на територији државе чланице молиље, уколико је доказано или ако је могуће на основу поднетих prima facie доказа веродостојно претпоставити да лице у питању:
a) поседује, или је у време уласка поседовало, важећу визу или дозволу боравка издату од стране Србије,
б) је на незаконит начин и директно ушло на територију државе чланице, након што је боравило, или било у транзиту кроз теритoрију Србије.

Република Србија је морала штитити своје границе са БЈРМ. Закон их на то обавезује. Не знам колико је сада касно? Шта каже закон:
ЗАКОН О ЗАШТИТИ ДРЖАВНЕ ГРАНИЦЕ СРБИЈЕ
(„Сл. гласник РС“, бр. 97/2008 и 20/2015 – др. закон
Заштита државне границе у смислу овог закона је контрола прелажења државне границе (у даљем тексту: гранична контрола) и обезбеђење државне границе, у циљу:
1) обезбеђења неповредивости државне границе;
2) спречавања и откривања кажњивих дела и починилаца тих дела;
3) заштите живота и здравља људи и животне средине;
4) спречавања ИЛЕГАЛНЕ МИГРАЦИЈЕ.

Али, из неког разлога режим Србије нема намеру да поштује такон и да штити границе.

ШИРЕЊЕ АНТИМАЂАРСКОГ РАСПОЛОЖЕЊА

На крају је кренула дрска оркестрирана кампања медија против Мађарске и пропагирање насиља и илегалне миграције. Није случајност. Није то из глупости него из неке намере. Слично су радили и на Западу у ЕУ медијима али и у Америци. Али нигде као у Србији. Какви су то наслови били Боже сачувај и саклони. Наслови и текстови у Блиц, Курир и Информер су били најгрђи.

Још не знамо да ли је у плану стварање раздора и свађе са мађарском мањином. Ако Вучић има план да смањи Србију на београдски пашалук, одлично му иде.

Аутономна покрајина Војводина је трусно подручје, једина авнојевска творевина која није постала држава и можда је стигао тај тренутак. Прешевска долина се пуни муслиманским мигрантима и ето нама игранке.

Вулин који има више гласова у глави него на изборима, давао је безобразне изјаве. Сетимо се како је рекао да Србијa неће правити ни један центар за избеглице а сада их најављује неколико. Образ као ђон.

541344_vulin01rasfoto-oliver-bunic1_fМинистар Вулин, има више гласова у глави него на изборима

Једна од последњих изјава председника владе Србије јасно показује да се ради о психопати. Људи моји шта је он све успео да стави у пар реченица

Бајден је после састанка избацио Вучића као служинче. Ни столицу му нису дали, ни чашу воде…Сад кад се врати држ’те гаће, ко зна какву ће неподопштину направити Србима?

Поред договореног зимовања 180.000 миграната у окупираној Србији, ко зна шта још чека несрећну земљу у којој је он премијер…Процурело је да је Бајдену нудио да насели мигранте, да руши Републику Српску и да уведе санкције Русији. Признање државе „Косово“ је индиректно већ учињено.

Али да се вратим овим догађајима са Мађарима.

Могу Орбана да опањкавају колико хоће он је државник. Више вреди један Орбанов нокат него цела влада окупиране Србије са комплет свим државним органима и ботовима и новинарима приде. Могу само да им поручим: Срамите се!

Еунијати и помагачи илегалне миграције могу само да мрзе Орбана . Има ко ће да га штити. Путин и Кремљ наравно. Како то будалама објаснити?
Гледајте Мађаре и учите шта је држава. Можда ћемо је некад поново и ми Срби имати

Све ово у медијима око миграната и напади на Мађарску су само навлачење за наивчине у народу.

Није наивна ратнохушкачка реторика у медијима против Мађарске и Мађара. Они само бране своју државу од агресиваца. Доста Срба се пита:“шта нам раде идиоти режима и докле?“.

Како се сеје тако се и жање. Дошло је време жетве…Нека се Господ смилује мом српском народу.
Јер велики број Срба није свестан да ће сви мигранти бити враћени у Србију и да долазе нови. Пуњење окупиране Србије почиње…А Срби глуви и слепи, спавају

Никада ни један човек српског имена није нанео оволико зло и несрећу српском народу као садашњи премијер. Нико и никад!

Кад смо ми Срби неспособни да направимо државу по својој мери, направиће је муслимански мигранти по њиховој.
Како сада ствари стоје, Мађар ће још добити дозволу да уђе на територију окупиране Републике Србије да смири ситуацију, јер наш олош неће.

Бојим се да ће ово са Мађарима, илегалним мигрантима и антисрпским штеточинама владе из Београда, да прође много горе него што сам мислио. За сада се смирило али никад се не зна.

СРБИЈА САБИРНИ ЦЕНТАР

Антонио Гутерес, представник УН за избеглице, у Европском парламенту изјавио: „Србија ће бити полигон за разврставање избеглица на оне које имају право на азил и на оне које немају то право“.
Стотине хиљада тзв. „миграната“ ће се у сваком тренутку налазити у нашој земљи и неизвесно је шта ће са њима бити и до каквих ће последица долазити када неке од њих покушамо силом да враћамо у земље порекла ако до тога уопште буде долазило !

Нико осим неколико усамљених групица и бесних појединца не говори народу да план постоји. Само што тај план је обухвата спречавање уласка миграната у Србију него управо супротно, прављене великог логора од окупиране територије Србије у авнојевским границама.
СРС, СНП, ДВЕРИ…нико не ради апсолутно ништа. Млаке изјаве или ћутање.

А и ми ћутимо, додуше шкрипимо зубима…

Горан Давидовић

17.09.2015.

Чему јучерашњи напад хорде на границу Мађарске?

Post navigationDeprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80