Прошле године је више од 170.000 илегалних емиграната ушло морским путем у Италију. Неки подаци кажу и више од 200.000. Првих пар месеци 2015. стигло их је преко 40.000. Подаци и бројеви се дају фризирано да се јавност не би узнемирила. Као да онај ко има очи не види групе црнаца, Арапа, Паштуна, Бангладежана, како без циља лутају по скоро свим градовима у Италији.

Италијански бродови их прихватају. То је кажу хумано, треба помоћи. Тврде да их тако спашавају, да не потону на лошим пловилима и удаве се. Каква иронија.
Италијанска морнарица је ваљда једина војска у историји која је превозила своје освајаче. Добровољно, са осмехом. Асистирају им у криминалу. А илегални прелазак државне границе је криминал.

immigratiСад илегалне емигранте узимају и у либијским водама, да не би погинули као оних 1700 што су се до сада удавили. Мало им је оних у италијанским водама.
Говори се како беже од рата и слично. Има празноглаваца који верују у то, без обзира колико то нама Србима чудно звучи. Ког рата? Зар у Авганистан нису стигли „ослободиоци“ Американци. И какав је то рат у осталим земљама из којих долазе? Осим наравно Сирије. А ко је беше оно изазвао рат у Сирији? Исти они што су и Либију уништили.

Срушили су Гадафија који је био каква таква брана најезди Африканаца. Сада скоро цела северна Африка и добар део црнаца жели да доплови до Европе. Ради се о милионима људи. И верујте ми њих неће спречити да то и ураде. Посебно их неће спречити изјаве бриселских бирократа и неће их спречити италијанска морнарица која им помаже да дођу до Европе.

imm14Ми стижемо а ви видите шта ћете..и где ћете

ВОЈСКА ЈЕ ТО А НЕ „ИЗБЕГЛИЦЕ“

Центри за азиланте су по целој Италији, има их све више и на северу. Гледам илегалне емигранте сваки дан кад се враћам са посла. Сви здрави, прави, пуни животне енергије. Младићи од 20 до 30 година. Паштуни, Арапи, црнци из разних делова Африке. Ти момци не кукају, не треба им ни пуно хране ни обуће, ни одеће.

Они су војска. И то војска каква се само пожелети може. Ризиковали су живот да дођу у Европу, пловили су километрима на полу-распаднутим пловилима, са флашицом воде у руци. Они су спремни на све. Многи су џихад спавачи, а они који и нису имају такође свој ратни распоред. Природа све ради сама. Само глупани то не виде.

0,,18033289_303,00Замислите ти који се називају избеглицама дају за карту до Италије 3000 – 5000 долара. Ја када сам одлазио у емиграцију имао сам једва 300 евра у џепу и пун кофер књига. Одакле овима толики новац? Продали картонску кућу и две краве? О чему се ту заправо ради?

И ја сам у емиграцију одлазио јер сам прогоњен у својој земљи. Ко ове прогони? Где их то прогоне и зашто?
Кажу медији да су то „избеглице“. Ко бежи? Они не беже, они се премештају. Долазе на ново бојно поље. У нову земљу коју ће освојити за себе и своје потомке.

Илегалним емигрантима је Италија постала рај . Добијају дневно 30 евра, док обичан Италијан радник грца у дуговима и ради напорно да би прехранио породицу. Италијански радник храни и афричког емигранта. Даје му стан и храну. Од уста италијанске деце се одваја. Порески обвезници плаћају.
Плаћам и ја као странац, јер радим поштено и плаћам порез. Радим да бих преживео, узимају од моје сиротиње,од моје породице и хране њихове илегалне емигранте..

Илегални емигранти не морају да брину за ништа. Сваки има мобилни телефон. Фотографишу се, са осмехом на лицу.

Immigrati: partito corteo a Castel Volturno, 'Stop Razzismo'Јасно је да Италија не може издржати овакву инвазију. Не може ни Европа.

Овакву инвазију ни већи континент не би могао да преживи а камоли стара госпођа Европа. Иста она Европа где се више стараца покопа него се деце роди. Она Европа која се гнуша што Кинези једу псе, а не спавају са њима. Она Европа где је брадати мушкарац који се облачи у женске хаљине пример лепоте и нормалности. Да, та Европа где је педерастија част а национализам „болест“.
Таква Европа не може преживети ову инвазију. Та Европа не може преживети ни саму себе.

Ово је инвазија невиђена од такозване Велике сеобе народа која је трајала од V-IX века. Ипак, онда су се досељавали добрим делом индоевропски народи. Сада се досељавају неки тотално други народи.

Како ће ова нова сеоба народа променити слику Европе остаје да се види. Видеће и платиће нове генерације. Италијанска деца ће свакако платити цех. Ми Срби најбоље знамо како смо прошли са Шиптарима на југу окупиране Србије. Зашто би Италијанима било другачије? Историја даје безброј примера.

Европска унија је обећала помоћ Италији, али све се свело на то да ће остале земље прихватити нове „избеглице“ али не и старе. И то само из Сирије и Еритреје. То италијанску полу-идиотску власт није поколебало да прихвати само у пар дана 10.000 нових азиланата.

ЕУ је обећала да ће помоћи Италији и говорило се о квотама избеглица које треба да се одреде за све чланице Европске уније. Наравно од тога неће бити ништа. На крају је нека иронична комисија из Брисела одлучила да ће земље ЕУ прихватити да преузму од Италија само Сиријце и Еритрејце, али не ове који су до сада стигли него у будућности. И нека су глупацима из Рима и пљунули у лице, тако им и треба. Вежи коња где ти газда каже.

Када би се нашао неки политички вођа, неки нови Атила Хун, неко ко би објединио све црне, жуте и смеђе емигранте. Ко би га зауставио? Педерасти из бриселске администрације? Европска издајничка троцкистичка левица? Сорошеви псеудо-анархисти? Војска им је заузета у ратовима које су сами изазвали, а полиција се бави националистима.

Migrants sit in a boat during a rescue operation by Italian navy off the coast of the south of the Italian island of SicilyМорем плови једна мала барка…

Ко ће тада бранити Италију? Ко ће бранити Европу? Зар ће европски феминизирани блајхани мајмуни који су се стопили са својим таблетима, телефонима и слушалицама да бране било кога? Нису способни да издрже ни два сата без интернета а камоли нешто друго. Од њихових смешних фризура Арапин и Паштун ће да застану само да се грохотом насмеју а црни Африканац ће му лупати чврге у паузи силовања беспомоћних жена.

Италија је укинула војну обавезу, њихова омладина не зна да држи пушку, нису је никад видели уживо, само на филмовима и у игрицама. Док такозване избеглице могу да раставе калашњиков жмурећи.
Ако неко да пушке тим „избеглицама“ њих пар стотина би могли заузимати читаве градове, нема никог ко ће их зауставити.

Од политичара у Италији једино Салвини нешто покушава. Остали имају паметнија посла у јаловим расправама и међусобним свађама. Италијански националисти су разједињени више него икад. Анти-ЕУ снаге такође. Бар 50% Италијана жели да заустави најезду, али не знају како. Или не смеју да се сете који су једини начини да се било која најезда заустави.
Ако се не осмеле да се присете како се бори за своју земљу и своју децу, неће бити добро. Онда је јасно да је Италија готова, а Европа поготово. Онда је јасно да никакве будућности нема за Италијане и остале Европљане.

То би њихове политичке вође требало да им кажу. Иначе се немају чему надати. А ни ми са њима.
У том случају будућност не постоји. Европа је готова. Европљани су мртви…
Ако већ није превише касно, јер природа све ради сама…

Стигли смо, још само селфи

CF700zQXIAAwaa3.jpg largeнаписао Горан Давидовић, Трст 31.05.2015.

Инвазија и смрт Европе

Post navigation