Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80

VestiOnline ставили фотографије српских глава и потписали их као Хрвате

Да ли постоји нешто горе од „B92“, „CNN“, или усташких и шиптарских медија ?

Не знам да ли је неко помисло да поред стандардних анти-српских медија још неко може да се укључи у најгоре блаћење српског народа. Право скрнављење српских жртава десило се данас на порталу новина под називом Вести (излазе у Франкфурту).
Не желим сада да улазим у анализу одговорности уредника, нити у анализу деловања Вести. Врло добро знамо да су те новине више пута преносиле спиновања Бете и сличних. На твитеру сам писао о њиховом фељтону о десничарима у Србији и Европи где су попљували све што је про-српско у Европи и што је патриотско у Србији.

Овај пут желим само широј јавности да скренем пажњу на најновију свињарију.
На порталу Вести (Vesti online) у тексту који је пренет од новинске агенције Бета, а који се бави суђењем за злочин у Ловасу, као фото илустрација стављене су фотографије српских глава. Тако су на изузетно увредљив начин српски мученици из времена рата у Босни Благоје Благојевић, Брана Ђурић и Ненад Петковић представљени као убијени Хрвати.

Морао сам да реагујем као човек, а не само као Србин. Посебно због породица тројице српских војника.
Да подсетим Благоје Благојевић, Ненад Петковић и Бранислав Ђурић су са коњском запрегом, разносећи храну војницима ВРС на положајима, залутали на непријатељску територију, што је било кобно за њих.

Муџахедини су одсечене главе српских војника Благоја Благојевића, Бране Ђурића и Ненада Петковића ритуално показивали на тешањској кули, пред зградом МУП-а и пред капијом свог логора у Јабланици.

Због части коју очигледно многи немају, очекујем од српске јавности да осуди овакав поступак уредништва Vesti online.

Више ћу писати касније, сачекаћемо да са тог сајта уколоне узнемирујуће фотографије. Без обзира на то, нећемо заборавити овај чин лишен сваке части.

Горан Давидовић
(26.06.2012)

 

Након реакције на мом Твитеру, магарци из Вести су променили слику, погледајте коју су сада ставили:

На слици се налазе мртви из логора Матхаузен. Изгледа да хоће Србе и за то да оптуже. Очигледно да НИЈЕ СЛУЧАЈНО!
Моји пратиоци на твитер налогу су реаговали, и промењена је фото илустрација, али ни ова није наивна. Размислите сами.

Поред тога, након многих протеста Срба које сам иницирао преко твитера, сајт Вести је укинуо све поруке на свом порталу. Толико о томе.

Извор

Како су обезглављени Срби постали Хрвати

Post navigationDeprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80