Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80

Сајт Националног српског фронта Републике Српске тренутно није доступан

Већина политичких странака и организација које репрезентују и артикулишу интересе српског народа широм српских земаља, болују од политичког опортунизма и каријеризма, болесних амбиција појединаца, ситног политикантства и политичког конформизма. Интерес појединаца и одређених група стављен је изнад свега, а општи и национални интереси, нажалост, у великом броју случајева служе само као флоскуле и параван за неспособност и криминал политичких елита. У таквој ситуацији, и у недостатку праве, идеолошки потковане десничарске, националистичке политичке опције, ми видимо огроман простор за дјеловање и рад, за опште добро и национални интерес, за бољи живот свих нас, за социјалну правду. Национални српски фронт је засада неформална група грађана, заједница српских родољуба, патриота, националних револуционара и десничара. Циљ нам је да прерастемо у озбиљну и релевантну политичку снагу и организацију. Овдје се можете упознати са нашом борбом, циљевима и начелима, програмом и идеологијом, као и начином на који можете узети активно учешће у раду организације или помоћи на било који други начин.

http://nsfront.org/srpska/

О Националном српском фронту Републике СрпскеЗА ШТА СЕ БОРИМО

НАЦИОНАЛНА СЛОБОДА
Потпуна слобода нашег народа основни је циљ Националног српског форнта Републике Српске
Борићемо се без компромиса за стварање државе српског народа.

ЈЕДИНСТВО СВИХ СРБА
Хоћемо јединство српског народа у Републици Српској, али и уједињење свих Срба, и то како духовно тако и физичко уједињење.
Сви Срби и Српкиње без обзира на вјерска или друга убјеђења морају дисати као један док се не успостави истинска национална, слободна српска држава.
Све разлике морају бити превазиђене, све границе срушене.

ПРАВA ЗА НАШ НАРОД
Захтјевамо сва права гарантована српском народу.
Не прихватамо распарчавање српских историјских територија.

СОЦИЈАЛНА ПРАВДА
Сви морају имати кров над главом, ничија деца не смију бити гладна, нико не смије бити незапослен.
Потпуно бесплатни морају бити и здравствена заштита и основно образовање.
Радници и сељаци не смију бити ускраћени. Народни трутови морају бити кажњени.

ЉУДСКА ПРАВА И СЛОБОДЕ
Србин неће више бити грађанин другог реда.
Борићемо се да се у пракси спроводи загарантована слобода говора, мисли и савјести као и слобода окупљања.

ЈАКА ДРЖАВА
Хоћемо јаку државу која ће штитити а не злостављати.

ЗА ЕВРОПУ-ПРОТИВ ЕУ
Противници смо уласка у тамницу народа која се назива „Европска унија“.
Хоћемо слободну Европу као заједницу слободних европских нација.

ЗА СРПСКУ ВОЈСКУ
Не желимо злочиначки НАТО пакт на нашој земљи.
Само српски војник може да чува српску земљу.
Хоћемо враћање војне обавезе у складу са традицијом нашег народа.

ВРАЋАЊЕ ОТЕТОГ
Због пљачке имовине од нашег народа захтјевамо ревизију приватизације
Електропривреда, нафтна индустрија, воде и шуме Српске нису на продају и оне морају остати у већинском власништву државе.

ПРАВОСУЂЕ У СЛУЖБИ ЗАКОНА
Сасјецање корупције у правосуђу, строжије кажњавање и измјена кривичног закона.
Судство мора бити искључиво у служби закона.

ОЖИВЉАВАЊЕ СЕЛА
Залажемо се за повратак на село. Због тога желимо ограничење претапања сеоског становништва у градове а пољопривредницима се морају обезбједити повољни кредити и гарантовати повољан откуп за њихове производе.

ЗА ЗДРАВУ ПОРОДИЦУ- ПРОТИВ НАСТРАНИХ
Породица је светиња. Дјеца су будућност. Боримо се да заштитимо постојање породице и да створимо свијетлу будућност за нашу дјецу.
Никад нећемо дозволити парадирање настраних као ни промовисање изопачења.

ИНИЦИЈАТИВНИ ОДБОР ЗА ФОРМИРАЊЕ НАЦИОНАЛНОГ СРПСКОГ ФРОНТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ !
Идеологија

НСФ Републике Српске идеолошки налази се на „трећој позицији“, тј. спаја десну концепцију национализма са лијевом концепцијом социјализма и окупља све националне и конзервативне револуционаре, али и све оне десно и националистички оријентисане људе који се могу пронаћи у таквој идеологији.

Наша идеологија је анти-комунистичка и анти-капиталистичка, али изнад свега, про-српска и националистичка и почива на елементима националне слободе, социјалне правде, политичког, економског и културног јединства српског народа. Идеологија „треће позиције“ је анти-глобалистичка и залаже се за концепт етноплурализма насупрот разарајућег и декадентног мултикултурализма. Концепт либералне демократије, слободног тржишта и економског либерализма показао се катастрофалним, па идеологија „треће позиције“ захтијева социјално праведну економију која почива на елементима и принципима корпоративизма, што значи да радници морају бити укључени у власништво над средствима за производњу и расподјелу профита предузећа. Централна банка, комерцијалне банке као и сви стратешки привредни сектори морају бити у власништву државе. Таква социјално-економска политика подстиче раст становништва и јача традиционалну породицу.
Идеологија „треће позиције“ супротствљена је евро-атлантским интеграцијама, па се сви наши европски пријатељи, искрене патриоте и националисти својих земаља, противе концепту НАТО пакта и Европске уније и сањају сан и концепт јединствене и јаке Европе, али Европе слободних и независних европских нација, ослобођене америчког колонијализма и либералног капитализма, Европе која ће припадати само европским народима.

Циљеви и начела НСФ-а


Национална слобода у Републици Српској и јединство српског народа
Стратешки циљ НСФ-а је проналажење и успостављање модела потпуне слободе Републике Српске и њеног јединства са осталим српским земљама.
Да ли ће се то јединство остварити кроз потпуну независност Републике Српске у будућности и њено спајање са матицом или кроз економско-политичку конфедерацију цијеле БиХ са Србијом, зависи прије свега од геополитичких околности, али и договора њених конститутивних народа, прије свега Срба и Бошњака.
Иако несавршен и од стране „међународне заједнице“ наметнут међународни правни акт, Дејтонски мировни споразум за сада представља једино рјешење за стабилност мира и политичких прилика у БиХ и као таквог га НСФ Републике Српске поштује.
Република Српска мора да буде уставом уређена парламентарна република са једнодомном Скупштином, са пуним територијалним јединством и пуним суверенитетом њених грађана. Суштинска аутономија Републике Српске која је гарантована Дејтонским споразумом је минимум испод кога српски народ не може пристати. Преко је потребно да се обезбиједи изјашњавање грађана Републике Српске референдумом, о свим оним питањима која истински опредјељују положај Републике Српске.
Наш народ има загарантовано право на самоопредјељење до отцјепљења, а у складу са међународним правом и међународним документима. То право наш народ мора да затражи и безкомпромисно се избори за њега. Република Српска мора бити слободна да самостално одлучује о сопственој судбини јер само тако Република Српска неће служити никоме другом до народу који ју је створио због свог напретка и будућности.
Прије него што дође повољно вријеме за реализацију стратешких циљева НСФ-а, радићемо на реализацији тактичких циљева садржаних у програму и идеологији. А неки од тих циљева би били: успоствљање економског, културног и духовног јединства српског народа.
У економском смислу то би значило јачање економских веза са Србијом, а под јединством српског народа, ми прије свега подразумијевамо јаку свијест о истој националној, културној и цивилизацијској припадности, свијест о истим интересима, без обзира на географске просторе на којима Срби данас живе.
Различитости у менталитету, обичајимa али дијелом и вјерске разлике које су се изродиле кроз вијекове умањиће се и превазићи подизањем националне свијести, знањем и образовањем. Српска историја и заједничка судбина српског народа су оно што нас повезује и због тога се не смије вршити кобна подјела и сукобљавање српског народа по регионалној, вјерској или идеолошкој линији.
Будућност БиХ је у заједници са Србијом
Мора се отворено рећи да је данашња Босна и Херцеговина вјештачка творевина заснована на одлукама комунистичког АВНОЈ-а и притисцима САД током деведесетих.
Оваква каква је данас, БиХ је неодржива у будућности. Територијална и политичка будућност БиХ мора се ријешити новом преговорима и коначним договором три конститутивна народа и два ентитета, уз арбитражу Русије, а не само земаља ЕУ и САД.
Босна и Херцеговина мора постати независна од утицаја и туторства ЕУ и САД. Пројекат такозваних европских интеграција западног Балкана је неповратно пропао и ми се не либимо да то отворено кажемо. Будућност БиХ налази се једино у економско-политичком савезу са Србијом, а уз заштиту и савезништво Русије.
Против ЕУ, за Европу која ће припадати европским народима
Против смо уласка Босне и Херцеговине у такозвану Европску унију и НАТО алијансу.
Они не заслужују наше чланство јер су одговорни за велика страдања и погибије наших сународника и несрећу свих људи на територији Босне и Хецеговине, и свих дијелова бивше Југославије.
Противљење уласку БиХ у ЕУ и НАТО поред моралних разлога има и економске јер је чланство у тим организацијама скупо и непотребно. Поред тога улазак у Европску унију значи и губљење политичког и економског суверенитета сваке државе а ми смо принципијелни заговорници да свака држава мора бити носилац суверенитета и бранити своју независност по сваку цијену.
НСФ РС подржава концепт јединствене, слободне Европе слободних и независних нација, као противтежу ЕУ и НАТО атлантизму и америчком империјализму и залаже се за вриједности етноплурализма насупрот мултикултурализма и глобализма.
Градићемо мостове повјерења заједно са нашим сусједима и братским народима. Сарађиваћемо са свим истинским националистима у Европи у циљу рушења такозване „Европске уније“ и моћи америчког колонијализма и либералног капитализма да бисмо након тога заједно стварали слободну Европу која ће припадати европским народима.
Савез са Русијом, као предводником слободног свијета, је пријеко потребан и судбоносан како за спас нашег народа тако и опстанак свих европских народа.
Сва права за наш народ
На територији републике Српске српском народу се мора гарантовати безбједност и потпуна сигурност живота и имовине.
Српски народ има право да се заштити на сваки начин, као што то право имају сви народи на планети.
Нови српски програм Републике Српске не прихвата као коначну ни окупацију српких крајина на западу нити окупацију Косова и Метохије.
Одбрана основних људских права, националних и грађанских слобода није у нашем случају само демагогија као код такозваних „невладиних организација“ и партија које служе окупаторима наше земље. Ми се за та права заиста и боримо јер су нам ускраћена у нашој рођеној земљи. Борбом за наша права боримо се и за све друге јер је поштовање тих права основна вриједност цивилизованог друштва, а ми једном таквом друштву тежимо.
Социјална правда и заштита најугроженијих
НСФ РС се залаже за бесплатно здравство и школство за све, као и увођење нулте стопе ПДВ-а на основне животне намирнице, као и формирање специјалних фондова из којих би се финансирале и помагале најугроженије категорије: стари и изнемогли, вишечлане породице, незапослени, студенти из социјално угрожених породица итд.
Потребно је обезбједити широк социјални програм и заштиту за најугроженије грађане Републике Српске. Социјална правда за нас није само парола. Остваривање социјалне правде за све грађане Републике Српске и БиХ биће наш први задатак.
Морају се заштити сва права радника, као и права сељака и свих који живе од сопственог рада. Строго се морају казнити сви они који су на крви и зноју радника и сељака незаконито стицали богатства.
Радници и сељаци морају бити потпуно заштићени од стране државе али се мора ићи и на организовање ефикасних синдиката и удружења пољоприведника уз потпуну подршку државе.
Свима се мора обезбjедити кров над главом. Држава се мора побринути да изгради довољан број јефтиних али функционалних станова. Поред тога морају се обезбједити повољнији стамбени кредити и легализовати постојећи већ изграђени објекти за становање по симболичној цени.
Морају се пронаћи и двојити значајна средства за инвалиднине, накнаде и стамбено збрињавање ратних инвалида и бораца. Исто тако се морају обезбиједити средства за збрињавање расељеног и избјеглог становништва.
Пензионерима као социјално угроженој категорији нашег друштва мора се помоћи. Пензиони фонд се мора увећати да би из њега могла да се исплати довољно висока свота новца која ће бити довољна сваком пензионеру за живот. Помоћ социјално угроженим старим људима мора бити пружена од стране државе и држава мора скупити средства и организовати групе волонтера за помоћ старима.
Привредни раст и домаћинска, одговорна економска политика
Покретање домаће привреде и производње и стварање нове, додатне вриједности један је од наших најважнијих циљева.
Борићемо се да спријечимо распродају привредних и природних ресурса Републике Српске. То се прије свега односи на хидроенергетске потенцијале, шумске и водне ресурсе, као и туристичке потенцијале.
Домаћи пољопривредник и произвођач се мора заштитити, тако што ће се субвенционисати пољопривредна производња, а мали и средњи предузетници који покрећу неку производњу и запошљавају нове раднике, првих годину дана били би ослобођени плаћања пореза или би били опорезивани по минималној стопи.
На тај начин, и покретањем јавних радова од опште друштвене вриједности, би се подстицао привредни раст, веће запошљавање и просперитет друштва у цјелини.
Одлучно ћемо се борити против криминала и корупције. Када је корупција у питању борићемо се против „кумовских“ тендера приликом извођења радова и пројеката од општег друштвеног интереса.
Трагично је да се (за прилике у РС) огромна финансијска средства из буџета (која припадају свим грађанима РС-а) преливају на приватне рачуне и у џепове уског круга људи. Сувишно је трошити ријечи какав би значај за Републику Српску имало то да се та средства улажу у производни сектор, социјалне фондове, развој пољопривреде, образовања итд.
Тржиште Републике Српске се мора заштитити од увозничких лобија и нелојалне конкуренције производа из Хрватске и Словеније који наносе непоправљиву штету домаћем сељаку и произвођачу, а само доносе корист веома уском кругу људи.
Енергично смо против политике дужничког ропства. Таква пракса се мора прекинути а добијени кредити у будућности улагали би се искључиво у производњу и њено повећање.
Економска децентрализација, јака локална самоуправа
Хоћемо децентрализовану Босну и Херцеговину уз јаку локалну самоуправу, и апсолутно поштовање аутономије Републике Српске, онако како то прописује Дејтонски споразум, све док се политичка судбина не реши договором.
Против смо неефикасности, гломазног бирократског апарата и финансијског баласта непотребних органа и централизма Федерације БиХ.

Недопустиво је да је у неким областима РС, као што је нпр. Херцеговина (иако се тамо налазе за РС значајни енергетски потенцијали), на снази константна депопулација и густина насељености је само 20 км2, док се истовремено развија неколико градова, прије свега Бања Лука, а онда у неку руку Бијељина, Добој и Источно Сарајево.
Када би се у том смислу, локалним заједницама (општинама) дала већа снага и самосталност, то би допринијело да више новца остане у тим малим и пасивним срединама, што би довело до заустављања исељавања људи и отворило нова радна мјеста, ако би та средства била инвестирана на прави начин.
Никаква регионализација заснована на политичком или националном принципу није пожељна, насупрот томе треба ићи на сврсисходност и економичност.
Поједина министарства треба измјестити из главног града да би се и другим градовима у Српској пружила шанса за развој. Такво измјештање министарстава допринијело би уједначавању развоја појединих градова у унутрашњости и водило би нестајању потребе за сталним стварањем раздора између регија и главног града.
Развој појединих пасивних и неразвијених општина значајан је, не само за те општине, већ и за цијелу Републику Српску која је јединствен „организам“.
Демографски раст- борба против изумирања нашег народа
И Република Српска, се нажалост, као и остале српске земље сеуочава са негативном стопом наталитета.
Иако је последњи попис на територији БиХ извршен 1991., статистика казује да се Република Српска суоачава са падом броја становника од 2003. године.
Млади људи се због немогућности да нађу било какав посао све теже одлучују за ступање у брачну заједницу, а самим тим и рађање дјеце. Младе жене и дјевојке су од стране послодаваца изложене уцјени да не рађају како не би изгубуле посао, а таква политика и систем вриједности воде у биолошки нестанак српског народа и томе се зарад опстанка народа једном мора законски стати у крај.
Мајкама које имају више од троје дјеце обезбједити сталан мјесечни приход, без обзира да ли су запослене или не. Обезбједити повољне станове и кредите за младе брачне парове.
Да бисмо се супроставили нестајању нашег народа радићемо на оснивању посебних фондова из којих би се исплаћивале бенефиције за свако новорођено дете у Републици Српској . Са друге стране свака мајка са више од троје дјеце имала би признат потпуни радни стаж.
Онај грађанин Републике Српске који нема дјецу а здравствено је способан за то, платиће посебну врсту пореза, а средства прикупљена на овај начин ишла би у фондове за повећање наталитета.
Залагаћемо се за строгу законску забрану абортуса уз подршку вјерских заједница у Републици Српској и БиХ, а нарочито Српске православне цркве.
Промовисаћемо мајчинску част коју желимо да вратимо нашим женама и мајкама.
Залагање за враћање насилно одузетих надлежности на ниво Републике Српске
Поједине надлежности које су Републици Српској гарантоване Дејтонским мировним споразумом, накнадно су политичким и економским притисцима и издајама домаћих политичких елита пребачене на ниво БиХ, чиме је Републици Српској нанијета непоправљива штета.
Ту се прије свега мисли на царинске надлежности, војску, обавјештајну службу и Управу за индиректно опорезивање (која је на нивоу БиХ). Јасно је да је Република Српска обавјештајно-безбједносно осакаћена непостојањем сопствене обавјештајно-безбједносне агенције, већ је у том смислу препуштена на немилост кадровима који нису добронамјерни према Републици Српској и српском народу.
НСФ ће се залагати за враћање ових надлежности на ниво Републике Српске.
Укинути Суд и Тужилаштво БиХ
НСФ РС се залаже за укидање ових институција, јер је јасно да су политизоване и у сврху демонизовања српског народа и његове борбе у рату инструментализоване „правне“ институције.
95% осуђених и оптужених пред овим судом су из редова српског народа (од којих велики број нема никакве везе и одговорности са дјелима са којима их повезују).
Јасно је о каквој се пристрасности и политизованости ради. За оне који су заиста починили ратне злочине, постоје судови у Републици Српској који ће процесуирати такве случајеве, јер је то у српском интересу.
Против наметања кривице нашем народу
Одбијамо наметање комплекса кривице српском народу. Наш народ није одговоран за ратове на подручју Босне и Херцеговине као ни за распад бивше Југославије и никакво «плаћање ратне одштете» или прихватање кривице у било ком облику, неће и не смије бити прихваћено.
Тражимо поновно истраживање ратних злочина у БиХ свих зараћених страна од стране независне међународне комисије уз учешће Русије.
Реформа правосуђа – правосуђе у служби закона
Национални српски фронт Републике Српске залаже се за строжије кажњавање поједних кривичних дјела и измјену кривичног закона. Сасјецање корупције у правосуђу наш је примарни задатак.
Потпуна реформа правосуђа је обавезна.

Не залажемо се за потпуно укључивање англосаксонског права у наш правосудни систем већ желимо да створимо правосудни систем који ће бити примјерен нашем народу и нашој држави.
Судство мора бити искључиво у служби закона.
Промовисање тековина Одбрамбено-отаџбинског рата и борба против покушаја његове криминализације
Свједоци смо да и данас, много година након завршетка рата, са мањим или већим интензитетом, не престају покушаји разних кругова у свијету, Европи и на простору бивше СФРЈ да се борба српског народа у БиХ током 90-тих представи као злочиначка и геноцидна.
Српски народ није желио рат. Припадници ВРС су били честити људи, домаћини који су бранили своје најмилије, своје куће, своје градове и села, своја вијековна огњишта. Српски народ је на овим просторима старосједилачки и био је већински у БиХ све до 70-тих, тако да на БиХ није могла да се изврши никаква «агресија». То треба јасно да се каже, на сваком мјесту и у свакој прилици.
НСФ РС ће у својим активностима дати посебно и значајно мјесту промовисању српске борбе за слободу у Одбрамбено-отаџбинском рату.
Заштита традиционалних и културних вриједности српског народа и његове баштине
Боримо се за очување традиционалних, културних и историјских вриједности српског народа. Учење језика, историје, културних вредности српског народа мора имати посебну пажњу у Републици Српској.
Овакве вриједности промовисаћемо у сваком тренутку и у свакој прилици. Реаговаћемо и супротставићемо се сваком покушају њихове криминализације од стране различитих муслиманских, хрватских, либерално-демократских, евро-атлантистичких, глобалистичких, (нео)комунистичких, југоносталгичарских и осталих кругова.
Српска култура у Босни и Херцеговини је дио европске и свјетске баштине и њеним очувањем ћемо заштитити наш историјски и духовни идентитет. Потребно је веће улагање у заштиту културно-историјских добара. Желимо да пружимо помоћ у рестаурацији срушене и заборављене истинске српске културе и традиције. Народ мора да се врати у академије, умјетничке школе, галерије, музеје, позоришта.
Противници смо декаденције у умјетности. Умјетност сведена на дириговане књижевнике, баналне музичаре и наказно сликарство не може представљати српску умјетност данас. Пружићемо пуну подршку талентима који имају пуно тога да нам прикажу и покажу, како нама у земљи тако и свјетској умјетничкој јавности.
Православно хришћанство као битан сегмент програма НСФ РС и вјерске слободе
Идеологија и програм НСФ мора се наслањати на православне и хришћанске вриједности, али свакако то не смије искључивати и припаднике осталих вјероисповјести који се осјећају Србима, али и све друге лојалне грађане Републике Српске који поштују њене законе.
Вјерујемо у Његошеву:“брат је мио које вјере био“.
Иако смо већински православни хришћани, желимо потпуно уједињење свих Срба, без обзира на вјероисповест. Све традиционалне вјерске заједнице три народа у БиХ морају имати слободу.

Промовисање здраве породице и здравог начина живота – за здраву државу
Објавићемо рат девијантним појавама у друштву и свим облицима неморала као што су наркоманија, проституција, насиље над дјецом, порнографија, хомосексуализам, агресивни феминизам итд.
Посветићемо се промовисању вриједности здраве српске породице. Брак као светиња и топлина породичног дома морају се његовати и морају имати пуну пажњу здравог друштва.
Дјеца у нашој земљи имаће потпунију заштиту у складу са међународним повељама. Дјеца морају бити заштићена од сваке врсте радног или другог искоришћавања, порнографије и разних изопачености.
Улагање у образовање и младе људе
На младима свијет остаје, тако да је улагање у образовање најбољи залог за будућност.
Чињеница је да је у данашњем систему поремећених вриједности знање потцјењено и девалвирано, али на дуже стазе и уз јаку политичку борбу, знање се може и мора вратити на мјесто које му припада, а то ће допринијети свеукупном просперитету Републике Српске и српског народа у цјелини.
НСФ РС ће се увијек и у свакој прилици залагати за овакве вриједности.
Образовање наше дјеце мора бити сврсисходније него до сада. Због тога ћемо се борити за озбиљно реформисање просвјете. У основној школи посебну ноту треба дати запостављеном образовању опште културе, изучавању српске и свјетске историје али и физичком васпитању и борилачким спортовима.
Бесплатно образовање за надарену дјецу је један од наших циљева. Поред тога просвјетни радници морају да добију посебну пажњу државе због њиховог значаја и утицаја на нове генерације.
Омладини се морају пружити примјери здравих вриједности.
Младима ћемо пружити сасвим нову визију. Спортске манифестације неће бити само због профита, а друштвено забавне манифестације неће више бити парада очаја и неморала.
Омладина у здравој држави мора бити заштићена од порока алкохолизма, наркоманије и осталих девијантности. Младим генерацијама морају се пружити активности које ће им пробудити ентузијазам и буђење истинског младалачког духа.
Војска и полиција гарант одбране и реда
Хоћемо реформу војске а то не подразумијева смањивање већ повећавање броја војника . Реформа војске БиХ треба да подразумијева и оснивање Територијалне одбране Републике Српске, као и оснивање још једне српске бригаде у Војсци БиХ.
Тражимо увођење обавезног служења војног рока, у смислу добре и квалитетне војне обуке регрута.
Полиција Републике Српске мора бити деполитизована и у искључивој служби грађана. То захтјева потреба грађана Републике Српске да имају професионалну полицију у коју ће имати апсолутно повјерење.
Ношење оружја се мора дозволити сваком пунољетном грађанину Републике Српске и Босне и Херцеговине који испуњава законски основ, који је психофизички здрав, и који није кримогеног понашања.
За ревизију приватизације, против пљачке нашег народа
Против смо пљачкашке приватизације државне имовине и против спољне либерализације. Због пљачке имовине од нашег народа захтевамо ревизију приватизације која мора бити покренута одмах по успостављању слободне државе.
Слободни али одговорни медији
Слобода медија је пожељна али мора се законски ограничити јер држава мора заштити грађане од неодговорних новинара. Новинари могу стећи статус службених лица али под извjесним условима.
Медији морају да се залажу за подизање свijести појединаца и друштва у областима друштвене и политичке културе.
Оживљавање сеоских домаћинстава
Залажемо се за повратак на село. Због тога желимо ограничење претапања сеоског становништва у градове а пољопривредницима се морају обезбjедити повољни кредити и гарантовати повољан откуп за њихове производе.
Држава мора заштитнички да се односи према ратарској и сточарској производњи. Откуп производа ратара и сточара се мора гарантовати а цijене откупа морају бити примjерене.
Екологија, заштита животне средине и здравље
Залагаћемо се за озбиљне програме и законе у циљу потпуније заштите и очувања животне средине.
Поред тога законски ћемо заштитити животиње да би се избjегло безосећајно поступање, мучење и безразложно убијање животиња.
Тражимо здраву исхрану и строго контролисање адитивских додатака прехрамбеним производима.
Већина болести настаје као резултат лоше исхране и сматрамо да би здравом исхраном побољшали здравље нације нарочито водећи рачуна о дјеци.
Борба против политичког опортунизма и каријеризма који влада у актуелним политичким организацијма у Републици Српској
Боримо се за идеологију, програм НСФ-а и добробит цјелокупног друштва и народа, а не појединца или уског круга људи. Радимо на стварању идеолошки поткованог и писменог политичког саборца.
Наши циљеви нису само списак лijепих жеља већ представљају ултимативне животне циљеве сваког нашег члана.
Наша начела нису само декларативна већ су смисао живота сваког нашег активисте.
Циљеве и начела, руководство НСФ РС мора ставити на листу приоритета и чинити све за њихово остварење.
Сваки активиста мора се посветити максимално и безусловно остварењу циљева и начела Националног српског фронта Републике Српске као политичке национално- револуционарне организације.
До слободе и уједињења српског народа, до коначне побједе и до потпуног остварења наших увјерења.
Иницијативни одбор
НАЦИОНАЛНОГ СРПСКОГ ФРОНТА
Републике Српске
Постани активиста

У старту морамо нагласити да је ангажман у Националном српском фронту (РС) волонтерске природе и заснива се искључиво на доброј вољи, ентузијазму и жељи свих нас да позитивно утичемо на друштвено-политичке процесе и мијењамо ствари набоље. За наше активности није предвиђена никаква новчана накнада, нити је наша организација комерцијална у било којем смислу. Наше активности, као и штампање пропагандног материјала биће финансирани добровољним прилозима чланства и симпатизера организације, у складу са њиховом вољом, жељом и финансијским могућностима. Ова ставка није обавезна, али свака финансијска помоћ биће нам итекако добродошла.
Позивамо вас да нам се ПРИКЉУЧИТЕ и ПОСТАНЕТЕ НАШ АКТИВИСТА, а изнад свега РАВНОПРАВНИ САБОРАЦ ! Вашим ангажовањем и приступањем Националном српском фронту, можете помоћи на разне начине. Као прво, МОЖЕТЕ ПОМОЋИ у ФОРМИРАЊУ, ОМАСОВЉЕЊУ и ЈАЧАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈЕ у вашем граду или регији, на тај начин што ћете постати координатор или предсједник НСФ-а за ваш град или регију. Као друго, МОЖЕТЕ СЕ АКТИВНО АНГАЖОВАТИ у ИЗРАДИ и ДИСТРИБУЦИЈИ ПРОПАГАНДНОГ МАТЕРИЈАЛА у вашој средини. Уколико сте креативни и имате смисла за цртање, добро се сналазите у програмима за обраду фотографија и видео материјала, ваша помоћ МОЖЕ БИТИ ДРАГОЦЈЕНА ПРИЛИКОМ ИЗРАДЕ ПЛАКАТА, ФЛАЈЕРА, ПРОМОТИВНИХ СПОТОВА, ВИДЕО КЛИПОВА за ЈУТЈУБ итд. ПИШИТЕ ЗА НАШ САЈТ (БЛОГ) – Ангажујте се у писању текстова на сајту (блогу) и помозите у администрацији сајта (блога).
Ово су само неки од начина на који можете помоћи.
Контактирајте нас на наш фејсбук налог или на и-мејл nsfrepublikesrpske@gmail.com
Добродошли браћо и сестре, саборци !

НС Фронт Републике Српске

Post navigationDeprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80