Превелика медијска пажња непотребно је поклоњена данас одложеном припремном рочишту којим је требало да почне још једно суђење Горану Давидовићу.

Судија новосадског Вишег суда Слободанка Гутовић је изјавила да је припремно рочиште у поступку против Горана Давидовића и других одложено због лажне дојаве о подметању бомбе. Она је навела ће се припремно рочиште одржати 6. јула.

Зграда новосадских судова у Сутјеској улици евакуисана је данас нешто пре 9 часова, због дојаве да је постављена бомба.

Бранилац оптуженог Горана Давидовића, адвокат Бранибор Јовичић, изјавио је да је у контакту са својим брањеником, Гораном Давидовићем који га је обавестио да због завршетка сређивања папира у Италији није био у могућности да се одазове позиву суда за данас заказано припремно рочиште, али је потврдио да ће Горан Давидовић сигурно моћи да приступи на следеће припремно рочиште јер је сада у завршној фази сређивања документације. Са том сврхом, бранилац је изнео тврдњу да ће се Горан Давидовић одазвати наредном позиву суда, да сматра да је важно да његов брањеник буде присутан на рочишту, па је из тог разлога тражио одлагање данашњег припремног рочишта„, наводи се у саопштењу суда.

Извор – Инфо НСФ, 021 радио, Танјуг, Бета

Одложено суђење Горану Давидовићу

Post navigation