Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80

„У Београду у понедељак 31.августа одржаће се протест против најезде нелегалних миграната. Oгромни талас од близу 100.000 миграната потопио је окупирану Србију. Очекује се још 160.000 наредних недеља.

Вазална Влада Републике Србије не чини ништа да се зауставе хиљаде нелегалних прелазака границе дневно. Чак напротив, органи вазалне владе учествују у нелегалним радњама и превозу нелегалних миграната. Очигледно се ради о организованом премештању становништва и заузимању Србије коју је започела Европска унија а вазална Влада Републике Србије учествују у том монструозном антисрпском пројекту.

Због свега тога потребно је подржати протест у понедељак који су пријавила наша српска браћа из Образа и Наши“

Горан Давидовић

CNMX-o8WgAELAI1

СРБСКИ ОБРАЗ и СНП НАШИ позивају све забринуте грађане на „Протест против плана ЕУ о насељавању 400.000 миграната у Србији“, који ће се одржати у понедељак 31. августа, са почетком у 18 часова, на Тргу Републике у Београду.

Након безобзирне НАТО агресије на земље попут Авганистана, Ирака, Сирије… дошло је до масовних миграција становништва из ратом захваћених подручја. Уместо да понесу макар део одговорности за зло које су нанеле и прихвате исељенике чије су градове и села бомбардовале и разориле, земље Европске уније уводе рестриктивне мере, граде зидове на граници са Србијом и покушавају да сав терет пребаце на нашу земљу.

Скорашње изјаве званичника ЕУ, али и представника власти у Србији, недвосмислено указују на намеру Запада да у Србији трајно насели 400.000 миграната са Блиског и Средњег истока. На то указује и најновија тврдња да нелегални имигранти не могу бити враћени из земаља ЕУ у Македонију и Грчку јер су оне „несигурне“, али могу у Србију, јер ће у нашој земљи бити изграђени прихватни центри!?

Овакав развој догађаја био би у сваком смислу трагичан по српски народ и државу, који се већ даве у нагомиланим проблемима беле куге, сиромаштва, исламског екстремизма и тероризма. Ми Срби саосећамо са страдањем и патњом сваког народа, али ово питање мораће да решавају земље чланице ЕУ и НАТО које су довеле до ове хуманитарне катастрофе.

Извор – сајт Образа

Позив на протест против најезде нелегалних миграната

Post navigationDeprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80