Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80

12239754_10205655813650941_3266484548021790669_nСрпска омладино,
ослањајући се на уставна и људска права, као и на слободу окупљања загарантовану међународним повељама, позивам вас да у суботу 28.11. у Новом Саду изразите свој протест против сепаратизма. Подсећам да је Уставни суд прогласио неуставним Закон о окупљању грађана, и да од 9.октобра 2015. сви грађани Републике Србије имају право на слободу окупљања – пише у позиву Горана Давидовића српској омладини у Новом Саду.

21ovh4zВојвођански сепаратисти отворено провоцирају. Усташе-војвођанери сада шарају табле, пишу графите, прете неистомишљеницима, а када буду могли убијаће људе. А Срби и кад их поведу на клање говориће:“није то ништа“ и причаће о томе како Срба у АП Војводини има 67% и како су већина.
Без зазора сепаратисти говоре о „војвођанској земљи“ и о потреби стварања Републике Војводине. Сада већ терају и спрдњу са позивима да се „тракторима крене на Беорад“.

Паоре из Баната и Бачке полиција није пустила у Београд, али је  зато пред Скупштину слободно дошло 11 Чанкових тракториста који су оскрнавили паное страдалима 1999.

Nenad-Canak-Aleksandar-Vucic-3-620x350Нико од сепаратиста нити оре нити копа. Отворено су стали уз Вучићев режим у Београду и уз НАТО окупатора. Вучић Чанка штити, увек и на сваком кораку. И онда је стварно ненормално то продавање магле о њиховој тобоже „бризи за пољопривреднике“. Сепаратистима се мора јасно ставити до знања да не постоји никаква „војвођанска земља“ него само српска! А ако желе географски и историјски појам, то је бачка, сремска и банатска земља за коју су наши преци проливали крв, сузе и зној!

Више сепаратистима није довољна авнојевска творевина, бирократска штеточинска АПВ, сада желе државу Војводину. Ми српски националисти сматрамо да АПВ као непотребну треба укинути јер служи растакању српског националног бића.

Пре 97 година 25.новембра 1918. одржана је у Новом Саду Велика народна скупштина Срба, Буњеваца и осталих Словена у Банату, Бачкој и Барањи, која је прогласила присаједињење Баната, Бачке и Барање Краљевини Србији.

Vojvodina-promena-grba-i-zastave-nova-zastava-novi-grb-5Због успомене на тај дан српска омладина жели да положи венце на споменик Јаши Томићу, да промаршира Дунавском улицом као српска ослободилачка војска 1918.
Српска омладина жели да се окупи код споменика Јови Змају чије су родољубиве песме крепиле Србе 19-ог и 20-ог века.
Слободарска српска омладина жели да прошета до споменика Светозару Милетићу, да се сети Српске Војводине од 1848. до данас и борбе Срба за слободу.
Али, пре свега српска омладина жели да протестује због сепаратизма у српској Бачкој, српском Банату и српском Срему. Српска омладина жели да дигне глас не само због дрских сепаратистичких инцидената, него и због спреге режима у Београду са Чанковим сепаратистима. Главни сепаратиста Чанак данас је верни пас в.д.управника окупиране Србије Вучића и то сви знају.
Очигледно да је српски народ препуштен милости сепаратистичких банди.
Мађарска влада штити и мађарске границе и Мађаре у Србији. Само Србе нема ко да штити. А најезда илегалних миграната прети да нас све заједно потопи.

Због свега тога позивам српске националисте у Новом Саду да 28.новембра учествују у слободарској шетњи, у маршу патриотизма.
Скуп ће почети у 18 часова код споменика Јовану Јовановићу Змају.

Битно је да се покаже да можемо бити јединствени, зато подржавамо шетњу Ослободи Н.Сад.
Национални-револуционари ће формирати своју колону са својим ознакама и паролама.

Сви који ће присуствовати у нашој колони моле се да:

-следе упуства координатора и обезбеђења

-носе српске тробојке на штапу

-држе се договорене трасе шетње који ће бити скуп у покрету, и не излазе из колоне док се марш не заврши

-поштују достојанство скупа понашањем и одећом

-не праве непотребну буку

-не дају изјаве за медије током шетње ни након ње

-избегавају да провоцирају пролазнике и да буду испровоцирани добацивањем противника.

Горан Давидовић

Извор

 

Позив на скуп у Новом Саду

Post navigationDeprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80