Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80

images

У знак подршке прогоњеним и ухапшеним члановима Србске акције преносимо у целини текст са њиховог сајта:

„Недеља која је на измаку, остаће упамћена по кулминацији вишемесечне хајке на Србску акцију. Срамно и безаконо привођење родољуба, хапшење новинарке Весне Веизовић која се усудила да се успротиви хајци, показатељи су начина на који функционише антисрбска машинерија окупиране Србије. Благодарни смо свим појединцима, групама и гласилима који су нас подржали и који нас и даље подржавају током актуелне хајке. Посебно нас радује чињеница да су оркестриране медијске лажи против нас у највећој мери обезвређене бројним коментарима читалаца, који су у великој већини подржали медијски прокажену акцију дељења летака, разумевајући њен значај и добронамерно увиђајући да у њима нема никаквог позивања на насиље нити било каквих елемената линча, као што србомрзачки клеветнички медији злонамерно тврде.

Понављамо: ова акција, иако је спроведена летос, одабрана је тек пре недељу дана од стране агената Система као повод за напад на наш Покрет. Дакле, она није прави узрок хајке. Прави узрок крије се у јачању Србске Акције и у идејама које она заступа. Стога се и разлози за њено гоњење и клевету против ње, на ваљан начин могу сагледати у огледалу наказних идеја наших клеветника и прогонитеља. Тим поводом, осврнућемо се на неке од оних којима смета Србска Акција.

Уопштено, Србску Акцију гони Систем и његов актуелни изданак – криминални режим који пљачка народ, издаје Косово и Метохију, намеће болест педерастије и згражава се над идејом ослобођења и уједињења србских земаља. Актуелни режим, иако привидно има велику унутрашњу политичку моћ, заправо је обична испостава Брисела и Вашингтона.

Даље, гоне нас сепаратистичке, антихришћанске и друге антисрбске организације и партије, познате по некажњеном говору мржње према србском народу.

Гоне нас органи који своју срозаност показују чињеницом да поступак покрећу на иницијативу жуте штампе, наркоманских „антифашиста“ и америчких „НВО“, којима потом и достављају извештаје својих „истражних“ радњи. А жута штампа, која комплетне неистине или полуистине пласира у јавност, таквим држањем безуспешно покушава да компромитује наш Покрет и оправда нарастајућу атмосферу линча.

Гоне нас слуге ЕУ и НАТО злочинаца, којима смета наш допринос борби за слободу Новорусије и наша тежња да се србске земље отргну евроатлантским чељустима.

Гоне нас капиталистички мрзитељи национализма и социјалне правде, који пљачкају и понижавају србске раднике, сељаке и студенте и уништавају србску привреду.

Гоне нас они којима смета наша борба за студентска права и којима сметају наше акције уперене против оних који од србских факултета настоје да направе центре за ширење наркоманије и комунизма. Србску Акцију гоне и они који не желе обелодањивање истине о злоделима комунистичке окупације.

Гоне нас сви непријатељи реда и рада, непријатељи србске породице и идеала здравог друштва заснованог на светосавским начелима и хришћанском благоверју.

Гони нас клика којој смета да србски родољуби имају одговарајућу правну помоћ, и која их хапси саботирајући им право на одбрану.

Гоне нас вршиоци вештачких државних функција без реалног делокруга, који своје високе плате „зарађују“ скретањем пажње јавности са горућих проблема на измишљене прогоне мањина од стране србских родољуба. Они незаинтересовано прелазе преко бројних стварних кривичних дела уперених према србском народу и ћуте на кршење елементарних људских права политичких притвореника и затвореника.

Гоне нас и сви они који ћуте на чињенцу да власти безаконо толеришу експанзију дивљих нехигијенских насеља, као средине која се показује плодним тлом за одгајање преступника попут малолетника који су у последње време чинили тешка кривична дела пљачке и насиља над Београђанима.

Нечувено је да се прогони, клевеће и шиканира Србска Акција која указује на проблем дивљих насеља, а не гоне се одговорни за незаконито множење ових насеља! То је парадокс Система и свих његових изопачености. Али оне су за нас очекиване и лавеж његових пиона и неосновано гоњење нашег Покрета не може нас спутати, напротив. Само ће нас утврдити на путу истине, подвига и борбе и учинити нас јачим. То ће, уз помоћ Божију, посведочити време које долази, и које непобитно припада нама“.

Преузето са сајта Србске акције

„Србска акција“: Ко нас гони и зашто

Post navigationDeprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/dh_ahu2gd/gorandavidovic.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/photon-cdn.php on line 80