Горан Давидовић позива све родољубе у Београду да се придруже протесту који су најавиле организације Образ и Наши:

„Након дрске забране мирног скупа који је требао да се одржи 31.августа, потребно је подржати уличне протесте који су једини глас вапијућег у пустињи. Безобзирним кршењем свих цивилизованих норми режим показује да постаје нервозан и уплашен за своју судбину. Српски народ ћути и делује умртвљено, али српски народ није ни слеп, ни глув, ни глуп ни мутав. Народу треба само показати да се мора сам борити за своја права јер ако се он не бори нико то неће урадити уместо њега.

Зато су битни свенародни протести на трговима. Није важно колико ће се скупити српске омладине, битно је да се на улици упали луча српског слободарства и да се чује реч протеста. Јер ако се не чује ни реч протеста историја ће и ову генерацију запамтити као кукавичку и недостојну Српства. Веома је важно да се протест одржи, јер овај режим је најгори издајнички и штеточински режим који је икада владао у Београду у историји нашег народа.

Режим у Београду је непријатељ права на живот, слободу и сигурност личности.

Режим у Београду је против слободе мишљења и уверења.

Режиму Београду је непријатељ српског народа и зато је и мој лични непријатељ.

У потпуности подржавам сваки вид бунта против власти која учествује у геноциду над сопственим народом.

Зато Србине устани против вазалне власти у окупираној Србији!

Против власти која је ударила на све светиње српског народа.

Против власти која помаже инвазију стотине хиљада азијско-афричких нелегалних емиграната које светске силе желе трајно населити у окупираној Србији.

Против власти која је задужила и презадужила непотребним кредитима и нашу децу и наше унуке и праунуке.

Против власти која је де факто признала државу „Косово“.

Против власти која је против слободе говора.

Против власти коју српски народ неће преживети…

Због свега тога, и због љубави према Српству позивам све оне којима је Србија у срцу да се придруже протесту. НЕ диктатури!!!

6. септембар, 18 часова, Београд, Трг Републике.

СРБИНЕ БУДИ ТАМО!

Ваш брат Горан Давидовић.

goran-davidovic

11938034_957327724310072_5149427083080433303_nЗа сајт преносимо и комплетан текст позива на протест који су упутиле организације Образ и Наши:

„Србски Образ и СНП Наши позивају српски народ и све грађане који желе да живе слободно и достојанствено на свенародни протест против диктатуре Александра Вучића, у недељу, 6. септембра 2015, у 18 часова, на Тргу републике у Београду!

Најновији наставак бриселске издаје Косова, прихватање диктата ЕУ о насељавању стотина хиљада исламских миграната, медијска хајка против српских родољуба и забрана мирног грађанског протеста, до краја су оголили чињеницу да је српски народ изложен диктатури најгорих издајника и лицемера, предвођених Александром Вучићем. Србију је оковало зло против кога се морамо борити свим законом дозвољеним средствима, увек и свуда, иначе ћемо убрзо нестати и као народ и као држава, лишени слободе и достојанства.

Диктатор Вучић нема карактер, ни образ, ни осећање части, људскости и родољубља. Код њега је све лаж и опсена, његове речи немају никакву тежину ни озбиљност. Једино што га покреће јесу бескрајна амбиција, ненормална похлепа, ужасна грамзивост и психопатска жеља да буде господар наших живота и наше судбине.

Александар Вучић је за кратко време успео да спроведе све оно о чему су маштали наши вековни непријатељи. Издао је Косово потписивањем Бриселског споразума, чиме је отворено погазио Устав Србије и извршио државни удар, а Србе на Косову и Метохији предао шиптарским сепаратистима. Окренуо је леђа братској Русији, Републици Српској и Србима у Црној Гори, а спреман је да се одрекне и Војводине и Рашке, само да би остао на власти.

Александар Вучић је одговоран за пљачку грађана, економско уништење Србије и распродају преосталих српских предузећа која доносе или би могла доносити значајну добит нашој држави, попут Телекома, Државне лутрије, ЕПС-а и других. Родбинско-кумовском приватизацијом и другим нечасним радњама постао је један од најбогатијих људи на Балкану, а не „најсиромашнији премијер“, како се у јавности лажно представља.

Од доласка Вучића на власт, Србија је претворена у земљу у којој се на најгрубљи начин гуши слобода говора и јавног изражавања. Сви медији су под диктаторовим строгим надзором, док су политички неистомишљеници подвргнути најгорем блаћењу и медијској хајци. За све оне који жигошу аутократију и издају Александра Вучића слобода медија не постоји, нити се њихова реч може чути.

Ако ти је доста лажи и преваре, пљачке и беде, националне срамоте и понижења, дођи и ти на протест против диктатора Александра Вучића и његовог режима!

Покажи да се не бојиш! Докажи да Срби нису изгубили храброст и да смеју да кажу истину у лице било коме!

Видимо се 6. септембра!

ЗА СЛОБОДНУ СРБИЈУ!“

 

Сви на улице 6.септембра

Post navigation